Nieuws2020-10-06T10:14:45+00:00

Nieuws van Fysio Hoofddorp

Kerstactie

6 december 2020|

Kies je eigen kleur engel in Kerstbal. Leuk om te geven . Leuk om te krijgen. Zie voorbeelden en bestelformulier balie oefenzaal Fysio Hoofddorp. Prijs €4,00 per stuk. Hand gemaakt door Kim Sernee.

Terug van vakantie uit gebied met oranje of rood reisadvies?

6 augustus 2020|

Ter informatie: Tot twee weken na thuiskomst kan reguliere Fysiotherapie op AFSTAND/DIGITAAL plaatsvinden, er kan GEEN consult plaatsvinden in de praktijk of thuissituatie. Indien na de 2 weken thuisquarantaine geen symptomen van COVID-19 zijn ontwikkeld; kan de fysiotherapie behandeling gestart of hervat worden.

Help ons waarderen

10 juni 2020|

Heel belangrijk voor de praktijk uw waarderingen ZICHTBAAR op Zorg Kaart Nederland. Bent u cliënt bij ons of onlangs geweest; u help ons hiermee ga naar https://www.zorgkaartnederland.nl/zorginstelling/fysiotherapiepraktijk-fysio-hoofddorp-hoofddorp-192820. Kan anoniem. Dank voor tijd en moeite. Groet Diana

Fysio Fit Hoofddorp – Wij mogen weer starten

1 juni 2020|

Fysio Fit in de zaal mag en kan weer vanaf 1 juli De maximale groepsgrootte voor de Fysio Fit is aangepast naar 6 personen. Wij starten vanaf 8 juni met de buiten activiteit FysioFit loop actief ; een wandelactiviteit gecombineerd met kracht, stabiliteit en lenigheidsoefeningen. Er wordt getraind in groepen en voor binnen en buiten houden wij ons ook aan het advies van het RIVM betreft de hygiëneregels Heerlijk weer samen verantwoord aan onze gezondheid werken.

Veilig naar Fysio Hoofddorp – Fijn dat wij weer mogen en kunnen behandelen

7 mei 2020|

Wij mogen weer voorzichtig opschalen met het behandelen van patiënten in de praktijk, wel nog onder omstandigheden die anders zijn dan wat wij gewend zijn. Het is noodzakelijk om paramedische zorg veilig en verantwoord op te schalen, met gepaste voorzorgsmaatregelen voor alle zorgverleners, om besmettingsrisico’s te beperken.

Ga naar de bovenkant